De app installeren

U kunt Kaspersky Safe Kids installeren vanuit de stores van Google, Huawei of andere providers.

Zo installeert u Kaspersky Safe Kids:

1. Open de store of website op uw apparaat.
  2. Zoek de Kaspersky Safe Kids-app.
  3. Open de pagina van de app.
  4. Lees de lijst met machtigingen die Kaspersky Safe Kids nodig heeft.
    • Tik op Installeren als u ermee akkoord gaat om deze machtigingen te verlenen aan de app.

De installatie van de app wordt gestart.

• Als u de vereiste machtigingen niet wilt verlenen aan de app, installeert u de app niet.

Sommige stappen kunnen verschillen naargelang de store die u gebruikt.

Voor meer informatie over het gebruik van Google Play gaat u naar het Helpcentrum van Google Play. Voor meer informatie over het gebruik van AppGallery gaat u naar de website Ondersteuning voor AppGallery.